Jeżeli klub podejmie decyzję dotyczącą przesunięcia spotów na inny dzień tygodnia, ten post zostanie zaktualizowany. Więcej szczegółów znajdziesz w ostatnich postach w tym dziale
Zapraszamy na KLUBOWY SPOT !
Sobota, Parking Teraminalu CARGO, godz. 12:00
Naklejki klubowe już dostępne. Szczegóły w odpowiednim temacie.
Najbliższy spot: sobota 27. sierpnia o godzinie 12:00. Więcej szczegółów w ostatnich wiadomościach w tym wątku.
Poniżej mapka dojazdu.

http://maps.google.pl/?ie=UTF8&ll=52.15 ... 13733&z=17

. Ja bym wolał przynajmniej o 11 żeby całego dnia nie mieć rozwalonego, ale to i tak pewnie nie przejdzie bo większość to straszne śpiochy 

I miejsce i dzień i pora. Aczkolwiek byłbym za czymś oryginalnym, tj. mieć jakieś swoje, indywidualne miejsce, więc powiedzmy, że Cargo będę traktował jako rozwiązanie tymczasowe
Póki co nie mam własnej koncepcji, więc nie będę się wymądrzał

Można pomyśleć o takim spocie ale na dłuższą metę proponował bym jakąś miejscówke typu Cargo czy też jakiś parking wielopoziomowy. Przykładowo w Galerii Mokotów jest spory parking. Można by się tam na samej gorze spotkać bo tam z tego co kojarzę to najmniej aut. 
pomyślę ale natenczas nic nie przychodzi mi do głowy. Co do fortów to niezły pomysł. Aby tylko było jak wjechać 

A tak na poważnie to jeszcze jest ładny plac przy Autodromie i WORD na Bemowie. Konkretnie chodzi mi o taki spory placyk przed WORD Bemowo, gdzie czasami odbywają się jakieś zloty, ale przeważnie 24 godziny przez 7 dni w tygodniu stoi niezagospodarowany
To nie jest pewniak bo wciąż czekam na stabilizator